В ОТУ «Луганськ» на базі однієї з частин проведено інструкторсько-методичне заняття з організації харчування

 Липень 31, 2017

5caa8a8b61e1f012b3a1a88ae85869e82c2d2048На базі однієї з частин оперативно-тактичного угруповання «Луганськ» проведено інструкторсько-методичне заняття з організації харчування у військовій частині та в її підрозділах. До занять залучалися заступники командирів військових з тилу і начальники продовольчих служб військових частин ОТУ «Луганськ».

В ході занять розглядалися питання обладнання пункту харчування та організація харчування на ротному (взводному) опорному пункті та на бойових позиціях.

Особлива увага приділялася своєчасному і якісному харчуванню військовослужбовців. Учасники заходу мали змогу подивитися, як організовано зберігання продуктів харчування та приготування їжі. Адже спекотна погода вимагає приділяти цьому особливу увагу. Тож обладнанню пунктів приготування їжі в бліндажах, де температура повітря значно нижча, також приділялася велика увага.326d5a517f451b95b3225e8995ac37cfda33b786

— Головним завданням було удосконалення та підвищення якості організації харчування військовослужбовців в польових умовах. В першу чергу, своєчасному отриманню і доставці продуктів харчування, а також подальшого його зберігання в спеціально обладнаних місцях в умовах літнього періоду, — зазначив керівник занять начальник групи тилу ОТУ «Луганськ».

Прес-центр ОТУ «Луганськ»

Схожi записи: